Strategos
Rolstoellift

Een verdieping toegankelijk maken zonder bouwkundige schacht

Rolstoellift Strategos

De rolstoellift Strategos is standaard thermisch verzinkt en kan desgewenst in een door u te kiezen RAL kleur worden gecoat. Optioneel is een volledig RVS uitvoering leverbaar, hierdoor is de Strategos zowel binnen als buiten te plaatsen. De Strategos is betrouwbaar en gemakkelijk in het gebruik. Deze rolstoellift wordt geplaatst tegen een muur of bordes, desgewenst kan Flexitec een montagebeugel meeleveren waardoor de lift volledig vrijstaand geplaatst kan worden. Onder het platform bevindt zich een klemplaat welke ervoor zorgt dat er geen goederen of personen bekneld kunnen raken onder het platform.

Meer info over de Strategos

De Strategos is uniek in zijn soort! Een verdieping toegankelijk maken maar geen ruimte voor een bouwkundige schacht, of u wilt optimale transparantie waarborgen, dan is de Strategos de juiste keuze. Behalve een stevige ondergrond zijn er geen bouwkundige werkzaamheden benodigd. De lift wordt geleverd met een manuele nood daalvoorziening zodat ook bij stroomuitval de lift naar beneden kan. Optioneel kan de nood daalvoorziening op accu geleverd worden.

Wilt u graag uitgebreide informatie over deze Flexitec rolstoellift? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit hebben wij gemaakt
Strategos - Flexitec

Overige specificaties Strategos

  • Hefhoogte tot 3.000 mm
  • Hefvermogen 300 kg
  • Platform voorzien van saloon deuren
  • Afscherming boven middels saloon deuren
  • Optioneel enkele draaideur mogelijk
  • Optioneel automatische deuraandrijving mogelijk
  • Geen bouwkundige put noodzakelijk
  • Standaard afmetingen platform 1.500 x 1.040
  • Haakse toegang van het platform mogelijk
Vrijblijvende offerte

Strategos Rolstoellift Flexitec Strategos Rolstoellift Flexitec Flexitec Strategos Strategos

Service & Onderhoud - Flexitec

Service & Onderhoud

Persoonlijk contact, samen overleggen, korte lijnen.. dat is wat wij belangrijk vinden. Ook op het gebied van service & onderhoud bent u bij ons geen nummertje. Ons doel is om altijd weer met een glimlach tot ziens te zeggen.

Service & Onderhoud

Werkwijze Flexitec

Bijna alle liften die wij leveren zijn maatwerk! Op zoek naar de beste oplossing voor de betreffende situatie. Dat betekent dat wij ieder project met persoonlijke aandacht oppakken. Op die manier dat u, als klant, er zo min mogelijk mee te doen heeft.

Werkwijze Flexitec