Johan blogt - Johan van Broeckhuijsen

Johan blogt

Wat hebben wij een fijne club collega’s en wat is het heerlijk om iedere dag weer met zijn allen samen te werken aan de mooiste projecten.
Eén van deze collega’s is Johan van Broeckhuijsen, onze servicemonteur. Johan heeft een passie voor liften, gaat iedere dag weer vrolijk op pad en zorgt er altijd voor dat eventuele problemen worden opgelost. Maar naast dat hij vrijwel altijd in liftoplossingen denkt, heeft hij nog meer passies. Fotograferen (Instagram: @liftfotograaf), korte video’s maken en verhalen vertellen.. En dat is precies de reden dat wij Johan hebben gevraagd voor de nieuwe rubriek van Flexitec: Johan blogt.

Johan gaat ons meenemen in zijn werk als servicemonteur. Wat doet hij zo al, welke situaties komt hij tegen, welke mooie liftoplossingen heeft hij gezien, waar heeft hij goede foto’s kunnen schieten, welke kansen heeft hij gezien.. Kortom; zeker de moeite waard om te volgen!
Op deze pagina worden de blogs van Johan gepubliceerd en uiteraard houden wij jullie ook via LinkedIn op de hoogte.

 


Hoe het allemaal begon.. Johan blogt

Hoe het allemaal begon..

We gaan terug naar 1988 waar mijn carrière in de lifttechniek begon. Ik woonde in die tijd als 20-jarige Haagse straatjongen bij mijn ouders in Delft. Zoals het zo vaak gaat in de liftenwereld, gaat het vak van vader op zoon, zo ook bij mij. Paps werkte in Den Haag als lift servicemonteur en omdat ik niet wist wat ik na mijn schooltijd zou gaan doen heeft hij een goed woordje voor mij gedaan en kon ik na een heus sollicitatiegesprek aan de gang als hulpje in de werkplaats.

Lees meer
Johan blogt

Een aap die een kunstje kan

Een passage uit het nieuwe blog van Johan:

“Werken als servicemonteur bij Flexitec geeft daarnaast nog een hele mooie extra dimensie. Bij Flexitec hebben we namelijk nog een ander fenomeen; collega’s.
Toen ik een jaar geleden bij Flexitec begon stond ik vanaf dag één verbaasd over de collegialiteit die hier heerst. Van directie tot de krullenjongen in de werkplaats; iedereen is één. Natuurlijk heeft de directeur wat andere verantwoordelijkheden, maar regelmatig drinken we gezamenlijk een borrel na werktijd en zijn we allemaal gelijk.”

Lees meer

Johan van Broeckhuijsen

Blijf met je tengels van mijn spullen af!

Daar ben ik weer! En dit keer wil ik een verhaal met jullie delen dat ik in het verleden heb meegemaakt.
Het is niet het verhaal waar je direct het meest vrolijk van wordt, maar het is zoals het is.. En, voor mij is het extra fijn dat Flexitec zo goed met me heeft mee gedacht.

Lees meer