Schaarliften

Voor het heffen van auto’s, materialen en goederen

Schaarliften

Zware goederen, materialen of zelfs auto’s of caravans op het juiste niveau krijgen? De schaarliften van Flexitec brengen producten tot 50 ton zonder moeite op de juiste plek.
En wat maakt een schaarlift nou zo bijzonder? Door de zelfdragende schaarconstructie is een constructieve bouwkundige schacht niet nodig. Voor gelijkvloers oprijden in onderste positie dient de schaarlift wel in een put geplaatst te worden.


Een schaarlift op maat

De productie van de grote schaarliften verzorgen wij zelf bij ons in ’s-Heerenberg. Sterk, betrouwbaar en robuust vinden wij belangrijke kenmerken van de liften. Maatwerk ook, want voor iedere situatie zijn toch net weer andere kenmerken gewenst.
Wij leveren niet alleen de schaarlift maar ook de complete veiligheidsvoorzieningen zoals deuren, hekwerken en afschermingen.

Vrijblijvende offerte

Schaarlift M1 M1 Flexitec Autolift M1 Schaarlift - Flexitec

Service & Onderhoud - Flexitec

Service & Onderhoud

Persoonlijk contact, samen overleggen, korte lijnen.. dat is wat wij belangrijk vinden. Ook op het gebied van service & onderhoud bent u bij ons geen nummertje. Ons doel is om altijd weer met een glimlach tot ziens te zeggen.

Service & Onderhoud

Werkwijze Flexitec

Bijna alle liften die wij leveren zijn maatwerk! Op zoek naar de beste oplossing voor de betreffende situatie. Dat betekent dat wij ieder project met persoonlijke aandacht oppakken. Op die manier dat u, als klant, er zo min mogelijk mee te doen heeft.

Werkwijze Flexitec